Hiljaa hymyillen... Näin meidän opettajamme toitottaa koulussa, kun asiat kannattaa aloittaa ja tehdä hissun kissun, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Näi aion tehdän tämän juuri tekemäni blogin suhteen. 

En ole mikään varsinaine runosuoni, enkä osaa pysyä missään rutiineissa tms. Blogi onkin siis haaste minulle! Aloitan ei-niin-suositusta blogisivustosta, jotta saisin aloitella rauhassa ilman tuttuje seurailua. Tahtoisin myös tutustua uusiin ihmisiin blogin kautta ! Tämähän on oiva mahdollisuus tutustua ihmisiin ilman että tapaamista. Mites se jeesus sanokaa "Tee niin kuin toivoisit itsellesi tekevän" or something like that ? Pyrin siis siihen. Kirjoitan sellasiat blogia, mitä itse tykkäisin lukea. U know ? Toivottavasti osaan tehdä blogistani teitä kiinnostavan. Yritän kertoa mahdollisimman monipuolisesti asiani(joka ei todellakaa ole vahvuuksiani!), jotta teille ei tulisi kauhean tylsää..

Onko aika kertoa nyt minusta itsestäni ihmisenä? Haluan pysyä anonyymina, enkä tahdo kertoa asuinpaikkaani tms. joten turha kysellä :) Kuvailu käy c; 

Elieli,, Perusasiat ensiks: Moni sanoo minua porukan lyhyeksi, mutta toki on niitä lyhyempiäkin, jotka ovat kuitenki saman ikäisiä, eli 17 vuotiaita. Itse en pidä itseäni henkisesti 17 vuotiaana, enkä mitenkään varsinaisen fiksuna :D Mutta kaikki on erilaisia. Omistan erikoisen huumorintajun, jota ymmärtävät vain perheeni, parhaat ystäväni ja poikaystäväni. Tiedättekö tunteen kun porukassa kertoo omasta mielestään hauskan jutun, mutta kukaan sille naura tai tee elettäkään? No minun mieltäni tällaisissa tilanteissa piristaa ajatus siitä, että läheiseni nauraisivat kanssani jos olisivat paikalla.:) Toivottavasti kaikilla on sellaisia läheisiä. Toki on niitä ihmisiä jotka nauravat kaikille asioille, myöskin minun. 

Olen jossain määrin todella kohtelias ja ystävällinen ihminen, varsinkin vieraille ihmisille. Mutta niille en jaksa olla mitenkään mukava, joista en välitä. En kuitenkaan heittäydy täysin kusipääksi heitä kohtaan, en olisi minä jos tekisin sillein. Otan silti kaikki huomioon enkä tahdo jättää ketään yksin porukassa. Luokallani on yksi aiemmin koulukiusattu tyttö, josta kukaan ei niinkään pidä, mutta suurin osa meistä pitää hänelle kuitenkin seuraa, jotta hänelle ei tulisi kurja olo. Hyvä luokkahenki :) Anteeksi jos selitän liikaa turhia asioita ! Jutut vaa lennähtää päähäni samalla kun kerron itsestäni .. 

Ulkonäköä haluatte varmaan kuulla, ainakin luulisin näin ? Nooh normaali nuori nainen, pitkä ruskea tukka(joka saisi olla vielä pidempi). Pukeudun suht. normaalisti. Vaikka en ole niin timmi kuin lehdissä olevat naiset, olen tyytyväinen itseeni, ja niin on myös poikaystäväni. Noni nyt loppu tää lässytys ! :D jatkossa luultavasti tulee lisää uusia puolia minusta. Tästä päivästä en kerro muuta kuin että oli perus tylsä päivä koulussa ja kotona koneella ollessa. 

Heipä hei ja toivottavsti ette vallan väsähtänyt lukiessanne. Olen kiitollinen jos jaksoitte lukea loppuun saakka ;)

P.S tykkään tehdä sudokuja !trippp%20560-normal.jpgP